O nama

Konak Rašević Valjevo

Počeci

Davnu 1941. godinu vezujemo za naše početke kada Živorad Rašević osniva poslastičarnicu i iste te godine i pekaru koje su u tom periodu kao i dugi niz godina nakon toga  bile jedne od najposećenijih u gradu Valjevu. Nasleđeni preduzetnički duh naveo nas je 1999 godine  da se oprobamo i u sferi ugostiteljstva i upravo te godine osnivamo Konak Rasević. Od tada pa do danas naš moto je da pružimo kvalitetnu uslugu i dobijemo zadovoljnog gosta, jer je zadovoljan gost izuzetno vredna imovina ugostiteljskog preduzeća.

Ljubaznost, gostoprimstvo i profesionalni odnos prema radu najbolji su pokazatelji našeg uspešnog poslovanja koje traje već nekoliko decenija unazad.

Enterijer i ambijent

Konak Rašević nudi svim svojim gostima smeštaj u moderno opremljenim sobama, prijatan ambijent i odličnu uslugu tokom boravka.

U okviru našeg objekta nalazi se i svečana sala namenjena za sve tipove vaših proslava. Zadovoljstvo nam je da budemo deo Vaše svečanosti i stoga Vam pružamo izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom ponudom po veoma pristupačnim cenama.

Lokacija

U mirnom delu grada Valjeva na udaljenosti od oko 3km od samog centra grada sa kojim ima direktnu putnu povezanost nalazi se Konak Rašević. Ukoliko dolazite iz pravca Beograda i potreban Vam je ugodan smeštaj ili predah vrlo jednostavno nas možete naci , nalazimo se sa desne strane duplih traka na samom ulasku u grad.

Na stranici „Kontakt“ možete pogledati tačnu lokaciju preko Google mape.